logo
// inici / Empresa / Qui som
Qui som

Lecco Grison's és una empresa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny de termoadhesius, sent fabricants i distribuïdors de reforços reparadors , ja sigui per peces de vestir, amb genolleres, colzeres, reforçaments entre cames, etc. o bé per reparar qualsevol cosa feta amb tela (bosses i motxilles, sacs de dormir, tendes de campanya, tendals, carpes, para-sols, etc.). Diferents marcadors per tal d'identificar peces de roba i d'altres utensilis amb el nom i les inicials, i decoradors per a teixits, tant siguin per a roba de vestir, teixits de tota mena per a les finalitats més diverses, que disposa de mitjans tècnics d'alta tecnologia i d'un equip humà altament qualificat en continua formació que garanteix un resultat òptim en tots els seus productes.

 

Lecco Grison's posa a la seva disposició tot tipus de productes termoadhesius, des de reforços per a decorar roba (serigrafia, teixits o brodats) amb diferents mides, colors i dissenys per a tot tipus de persones; infantils, juvenils.... i també per a tota mena d'estils; esportius, còmics, desenfadats, urbans, femenins.... Termoadhesius amb dissenys per a donar resposta a la gran diversitat de gustos, necessitats i preferències existents en l'actualitat.

 

En el cas ne necessitats especials, també ofereix el disseny de termoadhesius personalitzats (amb un mínim d'unitats), ja siguin escuts per a entitats esportives, logotips d'empresa per a uniformes, bates i xandalls d'escoles, o bé per a articles de promoció i publicitat d'empreses, equips esportius, associacions, colles i agrupacions, grups de música, etc.

 

Entre les necessitats especials que resol LECCO GRISON'S, s'hi inclouen models de números homologats per a senyalitzar les peces de roba esportiva, amb varietat de colors per a escollir (vermells, negres, blancs, etc....) també de diferents mides i teixits.

 
L'EMPRESA

 

Lecco Grisons

c/ Navarcles, 19

PI “Els Dolors”

08243 Manresa

(Barcelona)

SPAIN

E: lesagfsdgcco@lecsagfsdgco.esagfsdgs
T: +34 938 74 42 55
F: +34 938 74 32 61
 
Lecco Grissons
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad